تعویض کلید هوایی ۲۳۰ کیلوولت خط دز – زال در پست سد و نیروگاه دز : معاون نیروگاهی شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق‌آبی خوزستان، از تعویض کامل کلید هوایی (دیسکانکت) فرسوده ۲۳۰ کیلوولت خط «دز – زال» در پست سد و نیروگاه دز خبر داد. | پس از اجرای عملیات گسترده فنی، واحد شماره ۲ نیروگاه مارون به شبکه سراسری سنکرون شد : مدیرعامل شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق‌آبی خوزستان از سنکرون موفق واحد شماره ۲ نیروگاه مارون بهبهان با شبکه سراسری برق کشور خبر داد. | ارتقای پایداری سیستم تخلیه سد دز، با تحویل موقت شیرهای کشاورزی : مدیر پروژه علاج‌بخشی شیرهای کشاورزی سد دز در شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه های برق آبی سازمان آب و برق خوزستان از انجام موفقیت‌آمیز عملیات تحویل موقت شیرهای کشاورزی سد دز، پس از عملیات بهینه‌سازی خبر داد. | رفع اشکال از نشتی روغن بوشینگ فاز A ترانس واحد یک سد و نیروگاه دز : معاون نیروگاهی شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق‌آبی خوزستان، از دمونتاژ و مونتاژ بوشینگ فاز A ترانس واحد یک سد و نیروگاه دز به علت نشت روغن خبر داد. | عملیات مونتاژ و نصب آپر براکت واحد شماره ۲ نیروگاه مارون بهبهان با موفقیت انجام شد : معاون فنی و مهندسی در شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق‌آبی خوزستان از مونتاژ و نصب لاور براکت واحد شماره ۲ نیروگاه مارون بهبهان به منظور طراحی و اجرای « سیستم مدکندانسور سنکرون » این واحد خبر داد . |
امروز : شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵
دوشنبه / ۱۰ دی ۱۴۰۲ / ۰۸ : ۰۵
دسته بندی : فنی
کد خبر : 100000168
خبرنگار : حسن کریمی
تعمیر توربین واحد شماره ۶ نیروگاه دوم سد شهید عباسپور آغاز شد

مدیر تعمیرات ناحیه عباسپور در شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه های برق آبی سازمان آب و برق خوزستان از آغاز تعمیر توربین واحد ۶ نیروگاه دوم سد شهید عباسپور خبر داد.

سیاوش حاتمی با بیان این که پروژه اصلاح و تعمیر چرخ توربین واحد ۶ نیروگاه سد شهید عباسپور در کمترین زمان ممکن انجام شود گفت: با توجه به مشکلات پیش آمده بر روی توربین واحدهای ۵،۷و۸ نیروگاه و به منظور پیشگیری از تکرار این نوع خرابی ها در پیک مصرف، توربین واحد ۶ نیروگاه دوم سد شهیدعباسپور با برنامه ریزی کارشناسان، عملیات تعمیراتی در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در این عملیات پیچیده و کم نظیر که چهارمین تجربه  شرکت تعمیرات پس از واحد شماره 5 و7 و 8  نیروگاه عباسپور ، بمنظور دسترسی به چرخ توربین و آببندی های فوقانی، باید عملیات جکینگ  هدکاور 100 تنی از روی Stay Ring به انداز ۸۰ سانتیمتر برای دسترسی و اصلاحات لازم انجام شود.

مدیر تعمیرات ناحیه سد شهید عباسپور در ادامه گفت: وقوع اینگونه حوادث در توربین های آبی ناشی از پدیده های هیدرولیکی است که در صورت عدم اقدام تعمیراتی به موقع منجر به حوادث پر خطر و پر هزینه می شود، از این رو با کسب تجربه عیب یابی در واحد شماره ۷ و تکرار واقعه در واحد شماره ۵ و ۸ با اقدام پیشگیرانه در واحد ۶ از وقوع خاموشی های طولانی مدت و پر هزینه جلوگیری گردد.

وی در پایان افزود: با پشتکار و تلاش بی وقفه کارکنان شرکت تعمیرات، همکاری شرکت تولید و بهره برداری سد شهید عباسپور و به کارفرمایی سازمان آب و برق خوزستان، پروژه تعمیر توربین واحد شماره ۶ در حال انجام و پس از تست های نهایی تحویل بهره بردار و به شبکه سراسری برق کشور متصل می شود.

ارسال نظر

ارسال

لیست نظرات