معاون نیروگاهی شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه های برق آبی خوزستان از پایان عملیات بازسازی(تعمیرات اساسی) دومین دستگاه ترانسفورمر قدرت تکفاز 400kv از نوع shell type با ظرفیت 96 مگاولت آمپر در سد شهید عباسپور خبر داد.
فرزاد جونعلی وند” گفت: با توجه به عمر بالا ترانسفورماتورهای قدرت نیروگاه شهید عباسپور و افزایش ریسک بهره برداری به علت وقوع تولید بیش از حد استاندارد برخی از گازها، نیاز به بازدید و بررسی های اکتیو پارت این ترانس ها می باشد که به دلیل قیمت بسیار بالای هر دستگاه ترانس قدرت و همچنین طولانی بودن زمان خرید آن، با هماهنگی های شرکت تولید و بهره برداری نیروگاه سد شهید عباسپور و معاونت سد و نیروگاه های سازمان آب و برق خوزستان، بازسازی و تعمیرات اساسی دومین دستگاه ترانس در دستور کار این شرکت قرار گرفت.
وی افزود: در این پروژه با استفاده از تیم تخصصی اجرایی مجموعه تعمیرات نیروگاه های برق آبی نسبت به دمونتاژ کامل اکتیو پارت، مهندسی معکوس طراحی عایقی ، نقشه برداری ، ساخت و نصب آن اقدام و پس از مونتاژ نهایی و انجام موفقیت آمیز تست های الکتریکی و مکانیکی و مراحل پایانی خشک سازی انجام شد.
وی در پایان گفت : برای این منظور اقدام به ساخت کارگاه تخصصی تعمیر ترانس در ناحیه سد شهید عباسپور گرفته شد تا از هزینه های هنگفت حمل و نقل و صرف زمان طولانی جابجایی جلوگیری شود، به طوری که با این اقدام صرفه جویی هزینه جابجایی و زمان انتقال ترانس به کارگاه های بیرون برای هر دستگاه خواهد شد.