مدیرعامل شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه های برقآبی سازمان آب و برق خوزستان از پیشرفت روند پنجمین پروژه بهینه سازی در سد دز خبر داد.
“سید مهران اسدی”، با بیان این که استاتور ۱۱۰ تنی واحد شماره ۶ نیروگاه سد دز با موفقیت از محل خود خارج شد از پیشرفت چشمگیر روند پنجمین پروژه بهینه سازی در سد دز خبر داد و افزود: در ادامه برنامه دمونتاژ تجهیزات واحد شماره ۶، پس از جداسازی روتور برای بازسازی قطبها، به منظور ارتقای کارایی هسته و شینهها، دومین قطعه سنگین این واحد یعنی استاتور ۱۱۰ تنی با برنامهریزی دقیق و هماهنگی کامل تیمها از محل خود خارج تا اقدامات مهمی همچون دمونتاژ هسته قدیمی، رفع فرسودگی و جایگزینی متریال جدید انجام پذیرد.
وی افزود: این عملیات در قالب ششمین تجربه موفق بهینهسازی واحدهای نیروگاه سد دز، با کارفرمایی سازمان آب و برق خوزستان و همکاری شرکت تولید و بهرهبرداری سد و نیروگاه دز، با نظارت شرکت مهندسی مشانیر و اجرای شرکت تعمیرات نیروگاههای برقآبی خوزستان در حال انجام است.