کسب مجوز دانش‌بنیان برای سیستم کنترل گاورنر توربین برق‌آبی ۲۵۰ مگاواتی : مدیر تحقیق و توسعه شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق‌آبی خوزستان از کسب مجوز دانش‌بنیان نوآور برای سیستم کنترل گاورنر توربین برق‌آبی ۲۵۰ مگاواتی خبر داد. | عملیات دمونتاژ استاتور۱۱۰ تنی واحد شماره یک نیروگاه دز انجام شد : مدیر پروژه بهینه سازی سد دز در شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه های برق آبی سازمان آب و برق خوزستان در ادامه روند عملیات بهینه سازی واحد شماره یک نیروگاه سد دز، از خارج کردن استاتور ۱۱۰ تنی این واحد از محل خود خبر داد. | عملیات دمونتاژ روتور ۱۶۵ تنی واحد شماره یک نیروگاه دز انجام شد : مدیر پروژه بهینه سازی نیروگاه سد دز در شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه های برق آبی سازمان آب و برق خوزستان در ادامه عملیات بهینه سازی واحد شماره یک سد و نیروگاه دز از خارج کردن روتور ۱۶۵ تنی این واحد از محل خود خبر داد. | نوزدهمین مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تعمیرات نیروگاه های برق آبی خوزستان برگزار شد : معاون منابع انسانی، مالی و پشتیبانی شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه های برق آبی سازمان آب و برق خوزستان از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ خبر داد. | طراحی و ساخت گاورنر توربین ۲۵۰ مگاواتی برای اولین بار در کشور : مدیرعامل شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق‌آبی خوزستان از طراحی و ساخت سیستم گاورنر توربین 250 مگاواتی برای اولین بار در کشور توسط متخصصان شرکت تعمیرات برقابی خوزستان خبر داد. |
امروز : سه شنبه ۱ آبان ۱۴۰۳
چهارشنبه / ۰۴ تیر ۱۴۰۱ / ۰۸ : ۲۷
دسته بندی : فنی
کد خبر : 100000035
خبرنگار : حسن کریمی
آغاز پروژه احیاء و بازسازی چیلرهای خنک کننده سیستم تهویه نیروگاه مسجدسلیمان

ابراهیم شجاعی با بیان این خبر اظهار داشت: چیلرهای نیروگاه مسجدسلیمان از نوع تراکمی بوده و آب خروجی آنها برای خنک کاری هوای نیروگاه استفاده می شود که در پی کارکرد طولانی مدت، فرسوده شده و مدتی از سرویس خارج شده اند.

وی افزود: خرابی این چیلرها باعث جلوگیری از تولید هوای خنک در سیستم تهویه شده و این وضعیت نامطبوع هوا شرایط کاری همکاران عملیاتی و تعمیراتی را تحت تاثیر قرار داده بود. هر واحد سردکننده (چیلر) از یک کمپرسور الکتریکی، کندانسور خنک شونده با آب، تبخیرکنندة آب سرد، تجهیزات ابزار دقیق و پنل فرمان و کنترل تشکیل می شود که ظرفیت نامی هر چیلر معادل ۲۶۸ تن برودتی است .

مدیریت ناحیه مسجدسلیمان بیان کرد: این دستگاه ها به دلیل کارکرد طولانی مدت اکثراً از مدار خارج شده و نیاز به احیاء و بازسازی دارد و با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته و با همکاری شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه مسجدسلیمان در مرحله اول و بازه زمانی دو ماهه، دو دستگاه چیلر احیاء و به مدار سرویس بر می گردد.

گفتنی است سیستم تهویه نیروگاه برق آبی مسجد سلیمان (HVAC) با هدف تامین هوای تازه، جذب رطوبت محیط، کنترل دمای محیط و انتقال گرمای تولید شده توسط تجهیزات به بیرون نیروگاه طراحی شده و جهت تامین آب سرد مورد نیاز دستگاه های هواساز، 5 دستگاه چیلر تراکمی نصب شده است.

ارسال نظر

ارسال

لیست نظرات